Stuck on you /Anna

Har nyss kommit hem från en trevlig "after work". Men fan, "kollegan" blir bara hetare och hetare för varje dag som går. Jag vet inte om det är ölen som talar, men jag tror jag har en crush. En riktigt illa tajmad crush också.

Det började med att han bjöd med mig ut idag på after work med några kollegor. Sen satt vi alla och pratade och hade trevligt. Sen bjuder han med mig på lördag också!? Vad ska jag svara på det? Det är klart jag ska gå, men det får fan inte bli för obvious, jag vill som sagt inte blanda jobbet med mina kärlekshistorier.

Nää, nu ska jag sova bort mitt lilla rus och drömma underbara drömmar om han :)
Riktigt illla tajmad crush!!

/A

Torkperiod/Anna

Hallå där ute!

Jag har en riktig torr period just nu. Dels för att det inte finns ngt intressant där ute för tillfället och dels för att jag har blivit paranoid över sjukdomar. Jag måste, måste, måste verkligen gå och testa mig. Anna har varit stygg och slarvat med kondomerna, illa, illa! Så nu när jag jobbar som värst försöker jag hitta tid att överhuvudtaget boka en tid, men det är inte så lätt eftersom mottagningarna har telefontid just dom timmarna jag jobbar och det är inte så lätt att smita iväg heller.

image14Så ju längre tiden går, destu mer paranoid blir jag. Sen har jag blivit livrädd för min egen karma. Jag känner att den flåsar mig i nacken och snart smäller det. Jag kommer att få igen allt det här på ngt sätt! Men hur?

Hade för övrigt en härlig sexdröm om kollegan. Grr, sitter där och fantiserar på jobbet. Men som vanligt är jag för feg för att göra ngt åt saken. Fan Anna! När ska jag lära mig!?

Jag har nu dissat och kastat ut Alan ur mitt liv, hoppas jag. Jag gav honom en utskällning i helgen när han dök upp på krogen och agerade pojkvän, ngt som INTE är populärt hos mig. Så no no till han. Om han inte klarar av spelet så har han inget där att göra!

 
Snyftar lite efter Isabelle också. Den lilla saten har flytt landet och kommer inte hem förren till hösten. Avundsjuk är jag, här i kylan, slasket och den tråkiga verkligheten.

/A

Hell no!/Anna

image13
Blev väckt kl halv ett igår av att Alan ringde. Han och araben satt och diskuterade om jag var i hemstaden eller inte. Araben hade tydligen "sett" mig. Argt ringer Alan upp och frågar vart jag är. Hemma svarar jag sömndrucket, ljug inte väser han tillbaka.

Vad är deras problem? Dom tror att jag är nån slags ägodel som dom bråkar om.

No, no, I aint nobodys wife! Dom kan ta och hänga sig nånstans!

/A

Idiot Anna!

Huuu! Vilken helg! Åkte hem till småstaden för att hälsa på bekanta. Jag skulle ju också som sagt på "dejt". Idiot Anna får kalla fötter och stänger av sin mobil. Får därefter skuldkänslor som tydligen påverkat mig mer än vad jag trodde. Fick en riktig snefylla och blev irriterad på allt och alla. Började sedan att bråka med Isabelle och stog  och skrek utanför kebaben. Skämmigt, skämmigt.


Grädden på moset var att araben var där. Han hade patetiskt försökt få kontakt med mig hela kvällen. Efter bråket (som nu är utrett) följde han efter mig till taxistationen. Där börjar han mumla nåt om att jag skulle följa med honom hem. Så jag börja skrika på araben att han var idiot och att han inte fattade jag INTE var på humör. Han hade ju sett bråket. Sen fick jag skuldkänslor igen och bad om ursäkt. Han tittade på mig med sina stora hundögon och jag mådde nu sämre. Varför hatar han mig inte? Efter allt jag har gjort mot honom...


Sedan sitter jag där och skakar, det var mkt kallt ute. Då tar han av sig jackan och lägger den på mig. Sen ger han sig av för att leta upp ciggaretter åt mig. Jag mådde ÄNNU sämre. Sen kom tack och lov min taxi och jag åkte hem ensam.

Vaknade med ångest. Vågade inte ringa Isabelle och vägrade svara när dejten ringde. Tillslut tog jag mitt förnuft till fånga och skickade iväg ett sms till dejten. Jag bad om ursäkt och sa att det var bättre om vi inte träffades nåt mer. Sedan börjar dejten ringa som en idiot och jag satt på en buss, så jag ville inte prata om detta högt i en buss.

Tillslut svarade jag och svaga idiot Anna låter sig övertalas till en ny dejt. Helvete! Jag gillar killen, men det är för mkt kaos för att jag ska orka med nånting just nu. Fan, fan, fan!

/A


Skuldsatt / Isabelle

image11Gick precis igenom mina skulder efter att ha betalat in lite igen, nu ligger dom på 37839 kr. Dom sjunker successivt, från att ha varit på över 100-tusen, men det är långt kvar, och jag har ett lån på 75 000 att betala av på i 10 år också. Usch usch usch. Inte gör polisen något åt mina 14 000 som Adam snodde heller för den delen. Skulle bra gärna vilja vinna 100 000 på Lotto, det skulle nästan täcka upp allt. Då skulle jag bara ha drygt 12 000 kvar att betala av, det skulle vara underbart.
Vill bli av med den här skiten!


fröken dissare/anna

Skumt, jag har varken pratat med eller om tysken på ett bra tag nu.

Undar vad som hände.. Tröttnade jag?

Ärligt talat så är jag ganska trött på allt nu, jag orkar inte tänka på allt.. Jag har inga känslor alls för nån och vill helst bli lämnad ifred, men nej, jag är så desperat efter bekräftelser att jag måste tacka ja till ev. middagar och dejter.

image11
Fan, har tappat bort min självkänsla-bok (av mia törnblom, ja, jag läser den) också :( Vad ska jag göra nu?!

Min chef frågade mig idag vad mitt mål var på mitt jobb, inte ens det vet jag! Vad vill jag göra av mitt liv? Jag vill bara må bra, vara lycklig, jag har inga speciella visioner och önskningar. Jag vill inte bli rik eller ha fint hus och bil. Allt det här är inte relevant för mig, jag är nöjd med det jag har (mitt lilla rum).

Vad ska jag göra?
/A

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!

"En kvinna har anmält att hon blivit misshandlad på en krog.
Det är en 23-årig kvinna  som nu har anmält en misshandel.
Den ska ha skett efter midnatt lördag på en krog.
Enligt kvinnan har hon oporoverat blivit attackerad av en okänd kvinna inne på krogen.
23-åringen blev bland annat klöst i ansiktet av den andra kvinnan och började blöda.
Vakterna fick sedan dra angriparen bort från kvinnan.
Det hela utreds nu av polisen som misshandel."


Det där är ren och skär BULLSHIT

Fan om jag inte får åka nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då skjuter jag mig själv!

Fan Fan Fan! Jag är så svaaaaag!

Fan! Jag hade bestämt mig för att ta det lugnt i helgen och hålla mig borta från allt som har med killar och män att göra. Men nej, Anna hon är en sån cry-baby som tycker att allt är så sött och gulligt.

Alan ringde. Han frågade hur jag mådde och undrade varöfr jag inte svarat i telefonen. Jag ursäktade mig med jobb osv och frågade om allt var ok tillbaka. Sen frågar han om jag ska komma och hälsa på i helgen. Jag svarade att så var fallet och självklart så frågade han om vi kunde träffas. Jag försökte smita undan lite med några undanflykter att jag redan lovat tjejgänget och så. Sen sa att han att jag skulle komma förbi och dricka kaffe. Hmm, svarade jag, sen frågar han om han får laga mat åt mig, min favorit mat också som han självklart kommer ihåg. Naaaaaw!! tänkte jag.

Så nu ska jag tydligen dit imorgon kväll och äta hemlagad mat av min personliga kock.

Fan, ibland hatar jag mig själv och min svaghet för killar som lagar mat!

/A

la la la /Anna

Jag såg araben häromdan, han såg faktiskt ganska bra ut, lite för bra ut. En vild tanke slog mig där en sekund, men vafan, nu får jag skärpa mig! Nej och återigen NEJ! Vad är det med mig och gamla ragg?

Jag kom på mig själv med att sitta och poka hetingen på jobbet på facebook, aja baja Anna.. Men han är såååå HET! Grrr....


Do or dont do? Vad tycker ni? Help a brother out!
/A

Rutiner? /Anna

Jag har kommit på mig själv med en rutin förresten. När jag hänger med ngn hem ska jag ALLTID ha lagat frukost(hotellfrukost räknas) när jag vaknar. Killen ska fixa detta åt mig, annars är han ingen man.

Dettaräknar jag oftast ut på kvällen när jag träffar honom, jag skulle aldrig hänga med ngn som inte är kapabel till att ge mig mat dagen efter. mkt viktigt tycker jag!

HAHA
/A

Mission completed /Anna

Nu är det gjort, jag har officiellt pökat samtliga tre A. Jag drog över Alan igår. Ett beslut som tog tid att fatta. Men inget att ångra. Det är lite lustigt att de tre inte pratar med varandra och samtliga tre tjatar om att träffas igen, inte för att pöka, utan för att umgås, som pojkvän och flickvän. Inte ngt jag tänker göra.

Dessutom har jag spanat in en ny kollega på jobbet. Jag vet, jag vet, man ska inte blanda sex med jobbet, men att titta skadar inte ;) Dessutom brukar spanet och jag hamna på samma fester och vi brukar sitta och fyllesnacka en hel del. Hmm, vi får vart det leder. Haha, det kanske slutar med att jag drar en "isabelle".

Det hände annat kul igår  faktiskt. Jag hade mitt sista A med mig på krogen och det var ju ganska självklart vad som skulle hända, men ändå fick jag upp ögonen för en brittisk kille som var där. Han kom dit med en vän till mig och vi började prata med varandra, helt oskyldigt till en början, men britten imponerade på mig och helt plötsligt blev han intressant i mina ögon. Han frågade efter mitt nr, men alan stod en bit bort så jag sa till britten att vi kunde ta det senare, ville ju inte dumpa samtliga chanser. Tyvärr kom aldrig det tillfället, så jag funderar på att ringa den gemsamma vännen och be han lämna nrt, eller så kan jag hoppas på att vi möts igen, vem vet, det kan bli mkt roligare på det sättet ;)

Annars händer inte så mkt för mig här. Jag har ju fått en manlig rumskompis som alla tjatar på mig om. De tror nämligen att vi ska "bekanta" oss lite närmare med varandra och jag tror några av mina vänner har satsat pengar på det. Men nej, där går faktiskt min gräns, om jag skulle göra honom skulle jag vara tvungen att flytta.'

Ja, det var allt för mig denna gång.
/A

Mina bröstvårtor skiftar färg / Isabelle

image8Jag har alltid haft rosa bröstvårtor, inget som jag har funderat mycket över i mina dagar, trodde alla hade det. Det var inte förrän en kille en gång poängterade det som jag har börjat tänka på det. Han tyckte dom var söta för att de var rosa "Vafan det har väl alla" tänkte jag, men då började jag kolla på andra, och upptäckte att mörkare tjejer, oftast med utländskt påbrå, men även svenska tjejer, som bara har lite mörkare drag, har bruna bröstvårtor.
Efter detta har mina rosa nipples uppmärksammats av fler killar, oftast de med utländsk bakgrund.
I alla fall, så har jag ju solat en hel del på sista tiden och mina nipples börjar successivt bli bruna, lite brunare för varje gång, vad är detta??? Jag vill ju ha mina rosa bröstvårtor, I like pink!!! Funderar på att börja använda dom där skydden som man ska ha till ögonen när man solar solarium, som jag aldrig använder eftersom man får vita ringar runt ögonen, på bröstvårtorna istället. Undra om dom förblir min riktiga färg då?
Någon annan som upplevt detta någon gång, kommentera gärna, vill inte känna mig ensam om färgskiftande bröstvårtor.

Lazy COW /Isabelle

image6Fan, fan, fan, fan,fan, jag skulle ju sköta mig med jobbet tills jag slutade, det är ju bara 9 arbetsdagar kvar, hade varit 10 med idag. Försov mig och istället för att ringa och säga det och sedan jobba in det ikväll så ringer vi och sjukanmäler oss, BRA Isabelle. Min chef blev skitförbannad och nu har jag värsta ångesten, helvete också, Fy fan var lat jag är, blir så jävla irriterad på mig själv, tänk om man kunde spola tillbaka tiden.
LATAAAAAAAAAA KOSSA!!!!

Bloggen är inte det enda som torkar ut ;) /Isabelle

Fan va dåliga vi är tjejer, ingen som skriver längre. Bloggen torkar ju ut! Tycker inte vi ska banga nu, jag vet att du kanske inte har någon större lust Anna, men wtf, ppl move on, learn it, live with it!
Då får väl jag slänga in ett inlägg om mitt tråkiga liv då.. :P
Ja, vart ska vi börja? Jag har inte haft sex på snart två månader, och det märks! Mer än så behöver väl inte sägas. Börjar starkt fundera på vem fan jag ska ta och ragga upp innan jag åker, måste ju ha lite "avskedssex" i Sverige. Vem vet när det blir något sen? Kanske inte hittar några villiga, bra ragg i landet ingenstans, i alla fall inte innan högsäsongen.. =/
Så.... vem ska bli mitt offer? :P Kanske ska satsa på någon gammal, men vem? "Henrik" är out of the question, Adam likaså med tanke på den senaste incidenten samt att han inte har hört av sig sedan dess, tror han blev lite putt ;) . Vem var det innan dess? Ja, "Stig", från klassen, nej, inte han heller, det har varit lite awkard sen sist, tror att han inbillar sig att jag blev intresserad av honom eller nåt sånt, för han verkar lite rädd för mig :P Nej, tack, du behöver inte oroa dig... ;P
Ja, vilka har vi mer? Det är väl mest de tre jag har hållit på med den sista perioden och innan dess var det bara "Harald" men han är inte aktuell längre..
Får försöka ragga upp någon ny istället.. men vafan hur ska jag lyckas med det i denna lilla stad, finns inget intressant kött här.
Ja, ja få försöka lösa det ;)
I helgen blire lite utgång med min lilla kossa Anna =D

RSS 2.0