Sexing the boss /Isabelle

image7Hade värsta heta drömmen i natt. Drömde en underbar sexdröm där jag hade hetaste sexet med en kille. Killen hade flickvän som också var gravid, så jag gjorde alltså så att han var otrogen, och jag visste om det. Något som jag verkligen HATAR irl och som jag aldrig skulle kunna göra eftersom otrohet är något av de saker som jag tycker är det värsta man kan göra mot en person.
I alla fall så var drömmen väldigt upphetsande, men när jag vaknade och kom på vem jag verkligen drömt om så vart det lite awkwad, fast det var ändå väldigt hett på nåt sätt. Killen jag drömde om var nämligen min chef.
Min chef är ju iofs het, och han är typ 85:a eller nåt sånt så det var ju inte konstigt, men han har flickvän som inte är gravid, det var bara i drömmen, iaf vad jag vet, men det var lite skumt när han kom till jobbet idag och jag skulle försöka prata jobbrelaterat med honom, hade ju bara mina bilder från drömmen i huvudet, lite hett, men skumt. :P

Idag blire utgång, får vi se om jag hittar nåt ragg och kör bortamatch ;) det var ett tag sen nu, märks ju på mina drömmar.. :P

Choke on my own charm! /Anna

Fyfan! Jag känner mig fruktansvärt motarbetad just nu. Jag hade planerat en resa med en vännina och tagit semester från jobbet. Jag hade till och med köpt ett linné att ha på mig. Helt plötsligt drar sig min "väninna" ur i sista min och jag står här med 7 dagars obetald semester och ingen att åka med. Vad gör jag? Jag ringer exet. Han brukar vara sugen på resor och det fanns en chans att han hade pengar till det också.

Så jag ringde han igår kväll och berättade situationen. Han beklagade sig och sa "visst kan jag följa med". Han skulle bara fixa semester från sitt jobb. När detta var ordnat ringde han och sa att han var tvungen att åka hem från jobbet först innan vi bokade resan. Så jag började små packa grejer här hemma eftersom resan skulle ske inom 2 dagar.

När han väl är hemma så ringer han med en besvärad röst. Han har tydligen inga pengar och vågade inte berätta det för mig från början. Han hade tydligen blivit så överlycklig över att jag ringt och frågat honom att han var tvungen att säga ja. Han hade alltså under dagen ringt att alla kände för att få fram pengar till resan med mig.

Så nu sitter här utan respartner igen. Men jag har lärt mig en läxa nu, lita inte på ngn tills resan är bokad!
För övrigt har jag ringt till jobbet och tagit tillbaka min semester. Jag funderar på att åka nånstans i april istället, eventuellt ensam,

/A

Sexdröm /Anna

Jag har funderat lite och undrar om jag nångång skulle kunna få dom "tre A:n" att gå med på en fyrkant. Det skulle faktiskt vara ganska roligt. Ok, Alan och Araben skulle kunna svänga åt det hållet, men Ali (cry-babyn) är jag inte riktigt säker på. Förresten tror jag att han är sur på mig. Förmodligen för att jag inte har hört av mig på typ hmm, 4 veckor. Men Hey! Jag har varit ganska upptagen på annat håll. "Sorry Baby! Du måste tyvärr vänta på din tur (igen)"

Jag ska undersöka fyrkantsidén lite närmare. Det är nåt jag aldrig haft, men skulle gärna vilja testa ;)

HAHA!

Snart blir det biljard med exet tror jag. Kemin flödar, inget händer. JAG BLIR TOKIG!

/A 

Awkward position /Isabelle

Nu ska jag berätta för er om en liten incident som skedde för en period sedan som sedan dess trappats upp till något väldigt awkward.
En dag när jag och Anna var ute på krogen, råkade vi stöta ihop med några arbetskamrater. Vi blev alla väldigt full och när stället vi var på stängde var det någon som nämnde efterfest. Självklart var jag på men Anna hade planer åt andra håll (kan ju nämna att det har med Alan, Araben och Ali att göra.)
I alla fall, jag följde glatt med på efterfest där spriten flödade (inte) delade en öl med han med kepsen och efter en stund lyckades Anna hitta dit, efter lite kvadratdrama med de 3 ovannämnda.
När ölen var slut och efter-festsvärden däckade bar det av hemåt, till mig. Jag och Anna lyckades få med oss ett släptåg och det blev efter-efterfest med 4 pers på en öl. Anna däckade, den 4 gick hem och jag och en arbetskollega (vi kan kalla honom Henrik) satt själva vakna i mitt vardagsrum. När klockan började närma sig 6 bestämde vi oss för att slagga.
Eftersom Anna hade tagit madrassen och bara min säng återstod så erbjöd jag min kollega att sova där, med mig. Hade inga som helst planer på något mer än att sova, men det råkade resultera i ett litet strul, och nu menar jag bara pussar!
Dagen efter var allt väldig awkward. Jag och Anna skulle dra till stan och Henrik verkade inte kunna ta en hint, att det kanske var dags att gå hem. När vi precis skulle gå gick han.

Några få dagar senare blev det utgång för min del igen, med Anna, som lämnade mig för trion av A:n.
Jag hamnade återigen med mina kollegor från jobbet då alla andra som jag kommit med också hade valt att gå hem för tidigt, och eftersom jag har en tendens att aldrig kunna gå hem från krogen innan det stänger.
Efter försökte vi i ett tillstånd byggt på väldigt mycket alkohol fixa efterfest. Men de alla föll bort en efter en och till slut var det bara jag och Henrik kvar. Jag började känna mig väldigt trött, och var väldigt full, så när Henrik ringde runt till hela sin telefonbok så bestämde jag mig för att gå hem. Henrik fick väl för sig att han var medbjuden så han följde med, och jag som vanligt för snäll för att skicka hem honom (en lång väg) mitt i natten.

De ena ledde till det andra, snabbare än jag ens hann märka något, han väckte mig mitt i natten och innan jag hann fatta något så var han redan klar.
Dagen efter var det väldigt väldigt väldigt awkward, men inte ens denna awkwardhet fick honom att gå hem. Han stannade tills 8 på kvällen och försökte tom bjuda med sig själv när jag och min f.d vän skulle gå ut och äta, men som tur var så följde han inte med, det skulle blivit väldigt awkward.

När jag kom till jobbet efter detta blev det ännu mera awkward och jag försökte undvika den delen av jobbet där han sitter så gott jag kunde för att slippa awkwardheten.

Det hela lade sig, enda tills Henrik på en personalfest, väldigt full valde att berätta om hela incidenten för halva jobbet. Då blev jag smått pissed på honom, och hade en bra anledning att faktiskt undvika honom.

När det också blåst över, så var vi som vanligt på jobbet igen, den mesta awkwardheten hade försvunnit Pfffuuu. Och jag förtränger det mesta som har hänt.

En natt (?) vaknar jag av att det plingar på dörren, sleten och seg med smink i halva ansiktet lindade jag täcket runt mig eftersom jag bara hade string och bh på mig och går upp för att kolla vem fan som kommer mitt i natten. Kollar i kikhålet som förövrigt måste vara det värsta kikhålet i världshistorien, och får för mig att det är min far.
Öppnar dörren och vem inte om inte kära arbetskollega?
Kommer senare fram till att klockan är halv 6 och undrar om denne någonsin har hört talas om en telefon.
Människan sitter väldigt odräglig i min soffa och försöker kyssa mig, för att komma undan frågar jag ganska irriterat om han ska gå hem eller stanna.
Eftersom han bara sitter där helt menlös och inte vet vad han ska svara, säger jag till slut att jag ska i alla fall sova, och att han får göra som han vill. Det slutar med att vi båda ligger i min säng, jag nu väldigt påklädd och jag sover med halva kroppen utanför sängen för att inte behöva ligga så tätt bredvid honom.

På morgonen kommer han inte ihåg så mycket, jag vaknar av att telefonen ringer, och kl 3 skulle jag bort.
Går upp och duschar, gör mig iordning, men som vanligt kan människan inte take a hint.
Så som vanligt precis innan jag ska gå går han.

Idag, sitter jag fridfullt vid min dator och kollar på Scrubs, klockan 02.45 (ungefär), kan ni ju gissa vem som ringer.

PLEASE människa Take a HINT!
Tycker du att det verkar som att jag är intresserad?!?!?!

Updates /Anna

Jag vet, jag vet, bloggtorka! Men jag har faktiskt haft lite kriser denna vecka och har tyvärr inte haft tid att sätta mig och skriva ner mina synder. Så nu ska jag sammanfatta det mesta så gott det går.

Det blev ingen bortakväll i helgen och den var torr kan man säga. Lyckligtvist så kompenserade jag upp den i onsdags. Jag blev bjuden på party via jobbet och beslöt mig för att gå ut med arbetskamraterna. Detta var faktiskt trevligt, tills jag lät mig bli övertalad att shotta nån jävla tabasco shot. Jag blev full, kollegorna blev fulla och det hela slutade med att jag övernattade hos en kollega som var mkt fullare än mig. Jag hade faktiskt inga baktankar eftersom jag har lovat mig själv att inte blanda sex med jobb, men tydligen så har inte min kollega samma moral. Den jäveln raggade på mig! Det kommer att bli stelt på måndag..

Gårdagen var något roligare. Jag träffade tysken igen. Den här gången ville jag inte känna mig som en prostituerad som åker till olika hotellrum och beslöt mig för att möta honom i stan. Vi gick och fikade och pratade som normala människor gör på "dejter" och sedan till en pub för att dricka lite öl. Jag blev självklart tipsy efter 3 st och hade efter det inga problem att se ut som en prostituerad. Så vi åkte till hotellet för att, eum, "avsluta kvällen" kan man säga.

Från och med nu skiter jag i om jag ser ut som en lyxhora, tillbaka till tysken ska jag iaf!

Han skickar sms nu förresten. Funderar på att smyga ut för en snabbis ;)

/A

Only 4 you Anna /Isabelle


Relationer & Svek /Isabelle

Har kommit till lite insikt. Känns som att de flesta vänner jag har, har antingen svikit mig, eller visat sidor som jag ogillar och inte visste fanns på sista tiden.
Känns som att jag egentligen inte har så många bra vänner som jag trodde, utan det var tydligen bara ganska ytligt. Många personer överhuvudtaget har visat att de inte var de jag trodde på sista tiden och bevisat att det kanske inte är värt att slösa sin tid på dem. Det tycker jag är ganska synd faktiskt, för många tyckte jag en gång väldigt mycket om, och det känns synd, för jag har känt dem länge, och det känns som att alla de åren var ett totalt slöseri eftersom de var tydligen bara falska hela tiden.
Okej, detta är inget som har hänt med alla just nu utan det har pågått under en period. Men det känns som att de faller bort, en efter en. Vad är det som händer? Kommer jag stå där en dag utan en enda vän, för det visade sig att de var alla så?
Jag är iallafall så underbart glad för att jag har min Anna och Viktoria, som jag inte träffar så ofta, men som jag ändå vet finns där, och som jag VET är den jag tror hon är!
Tack för att ni finns!
Skulle härmed även vilja bjuda in Viktoria till den här bloggen, och ber därför om Anna och Jeanettes aproval. Kommentera era åsikter angående det tjejer!
Kram Isabelle

Ska du va sån så kan jag va sån! /Isabelle

Min f.d kompis (hon den där som skickade sms om att jag inte ville ha utlandsjobbet) skickade sms till mig idag och bad mig skicka "hennes" CV och Personliga brev som JAG skrev innan intervjun då hon är totalt värdelös på engelska och även att formulera sig på svenska.
Tänker absolut inte ge dem till henne. Ska hon vara fitta så kan jag vara fitta. Kan tyckas omoget men, för det första, varför ska hon få glida fram på en räkmacka och ta glory för det som jag suttit och skrivit och lagt ner tid på, och för det andra, varför skulle jag hjälpa henne få jobb, eller låta henne få ta del av dem för att söka jobb, när hon gjorde något så otroligt missunnsamt som hon gjorde med all avsikt för att jag inte skulle kunna få mitt jobb. Då ska inte hon ha något! Kalla mig omogen om ni vill, men jag ser ingen anledning i att ge dem till henne.

Onödigt men roligt /Anna

Pratade nyss med Isabelle på telefon. Hon var på väg till mig och under vårt samtal kom Alan och Araben in på bussen och satte sig bakom henne. De hade tydligen inte sett henne och jag tycker att tanken på att Alan och Araben umgås är heltokig.

Så jag fick ett lite fjortisryck, bara för att roa mig själv en långtråkig lördag. Isabelle sa i ngt sammanhang mitt namn lite för högt (det var alltså planerat) för att se reaktionen. Först hände inget, och jag skämdes lite och förbannade mig själv för att jag kan vara så töntig, Isabelle kunde inte hålla sig för skratt.

Sen när dom går av bussen, stannar Alan till vid Isabelle och frågar hur det är, sen kom frågan snabbt efter;
"Pratar du med Anna?" och strax därefter "hälsa", lite smått diskret eftersom araben var med. HAHA Araben stod och försökte ignorera Isabelle samtidigt som han kollade hur Alan reagerade.

Lite onödiga nyheter, men intressant för mig :P

/A

Förresten.. /Anna

Jag fick ett sms från Alan häromdan, det var nån svårtydlig kärleksförklaring. Jag känner att jag har ganska mkt press på mig just nu, speciellt när tysken har krävt att jag ska dela med mig mina bravader för honom (aldrig i livet!!) som jag kommer göra i helgen. Aint gonna happen säger jag bara...

Isabelle kommer och besöker storstaden på fredag, det ska bli kul.. Så, stay tuned for updates...

/A


Smått och gott/Anna

Vill dela med om min rendevous med tysken;

Som tidigare sagt så ringde han mig efter vår lilla one night stand och ville träffas igen (så alltså kan det inte längre räknas som ett one night stand). Jag tackade ja till erbjudandet av ren nyfikenhet. Efter lite kalla fötter begav jag mig iväg till hans ljuvliga hotell igen. Kände mig lite dum där ett tag och gick diskret förbi receptionen.

I början var det ganska stelt och obekvämt, men faktiskt, stämningen lättade. Och han kysser verkligen som en gud.. Resten kan ni lista ut... Så ja, jag kommer definitivt träffa honom igen och snart, hoppas jag.

Problemet är att han börjar gilla mig lite för mkt, men jag har sattit ner min fot och visat gränsen, så isf får han skylla sig själv.

Men han behandlar mig verkligen som en riktig kvinna, jag är uppe bland molnen när jag är med honom.

/A

RSS 2.0